SNS: Cvijan će predati dokaze

Srpska napredna stranka je najavila da će Vladimir Cvijan, koji je odnedavno član te stranke, "sve što zna i ima predati nadležnim državnim organima".

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.04.2010.

17:59

Default images

"Koliko su tačni navodi Cvijana potvrđuju i političke izjave portparola Republičkog javnog tužilaštva Toma Zorića, koji njegove reči unapred kvalifikuje kao paušalne ocene i političke kvalifikacije", navodi se u saopštenju.

Iz SNS-a su poručili da predstavnici vladajućih stranaka "ne moraju da brinu, jer Cvijan ne misli ni da beži niti da se sklanja".

Cvijan, koji je postao novi član Srpske napredne stranke, optužio je juče predsednicu Vrhovnog saveta sudstva Natu Mesarović i ministarku pravde Snežanu Malović da su one "članovi pravosudne mafije".

On je rekao i da je ostavku na vršioca dužnosti generalnog sekretara Predsedništva Srbije podneo (4. marta), jer ni posle dve nedelje od kako je ukazivao da ima dokaze za korupciju i nepravilnosti u reizboru sudija niko u Predsedništvu nije reagovao.

Portparol Republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić je pozvao Vladimira Cvijana da dokaze koje tvrdi da poseduje podnese tužilaštvu, dok je ministarka pravde optužbe Cvijana, iznete na njen račun, ocenila kao besmislene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: