Izvršili preko 50 krađa

Policija je uhapsila Milomira Đevića (40) i Danijelu Tasić (38), oboje sa boravištem u Obrenovcu, zbog sumnje da su izvršili oko 50 krađa u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.04.2010.

17:24

Default images

Osumnjičeni su, od februara do aprila 2010, izvršili oko pedeset krivičnih dela teških krađa, tako što su šrafcigerom i pajserom otvarali ulazna vrata stanova iz kojih su uzimali novac, zlatan nakit i tehniku, navodi se u saopštenju.

Policija ih je uhapsila neposredno posle izvršenja više teških krađa u Rakovici, a dosadašnjim radom je utvrđeno da su pribavili protivpravnu imovinsku korist veću od milion dinara.

Kod osumnjičenih je pronađena "izvesna količinu zlata, satova i tehničke robe, koja potiče iz provala stanova, kao i alat - pajser i šrafciger", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni su višestruki povratnici u izvršenju krivičnih dela i biće, uz krivičnu, privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Beogradu, navodi MUP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: