Haradinaj kritikuje kosovsku vladu

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj smatra da aktuelna vlada Kosova neće dočekati regularni kraj mandata ukoliko drastično ne poboljša svoj rad.

Izvor: B92

Nedelja, 18.04.2010.

17:20

Default images

Haradinaj je rekao da kosovska vlada nije uspela da se izbori protiv korupcije i kriminala i da je izgubila poverenje naroda, prenosi Koha Ditore. Prema njegovim rečima, nove promene neće popraviti kvalitet života građana, ali su odlične za očuvanje saglasnosti unutar vladajuće koalicije.

Posle sastanka sa političkim predstavnicima Albanaca iz Preševske doline, koji je održan u Prištini, Haradinaj je, takođe, kritikovao vladu za netransparentnost prilikom sklapanja ugovora sa kompanijom "Betel i Enka" za izgradnju autoputeva na Kosovu.

Bivši premijer kaže da je Vlada Kosova "uronila duboko u kriminal i korupciju", dodajući da "država verovatno neće opsati ako vlada nastavi trendom loše vladavine", prenosi KIM radio.

Haradinaj je bivši oremijer Kosova i ratni komandant Oslobodilačke vojske Kosova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: