Ubijen mladić u naselju Ugrinovci

25-godišnji Zoran Šarović ubijen oko 14 časova u kafiću "Tajms", u beogradskom naselju Ugrinovci. Motiv je najverovatnije osveta, saznaje B92.

Izvor: B92

Nedelja, 18.04.2010.

17:17

Default images

Prema saznanjima B92, na njega su pucala dva muškarca koji su se odmah predali policiji. Motiv ubistva najverovatnije je osveta. Prema nepotvrđenim informacijama, na ubijenog su pucali otac i sin Željko i Vladimir Kudrić.

Pištolji, čaure i beživotno telo ubijenog Zorana Šarovića slika je koja se mogla videti tokom popodneva u naselju Ugrinovci. Rasprava, a zatim fizički obračun počeo je u bašti kafića.

Posle izvesnog vremena, Šarović je pokušao da pobegne od Željka i Vladimira Kudrića. Ipak posle samo desetak metara od kafića "Tajms" oni ga sustižu. Tom prilikom iz pištolja sa više hitaca pucaju u telo Šarovića, koji na mestu ostaje mrtav.

Otac i sin, posle izvršenog krivičnog dela, sačekali su patrolu policije, i predali se.

Kako saznajemo, ovom ubistvu predhodila je rasprava u kafiću "Galija" koja se desila sinoć u Ugrinovcima.

Prema policijskim saznanjima, ubijeni Šarović je tokom prošle noći pretukao mlađeg Kudrića, a zatim ga uz pretnju pištoljem i mučio. 19- godišnji Vladimir se požalio ocu Željku, sa kojim je tokom dana krenu u osvetu zbog sinoćnjeg maltretiranja.

Kako saznajemo ubijeni, Zoran Šarović od ranije ima dosije u beogradskoj policiji, zbog umešanosti u prodaju droge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: