Jedinstvena Rusija kod naprednjaka

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić razgovarao je sa delegacijom Jedinstvene Rusije o političkoj situaciji u Srbiji, saopštila je SNS.

Izvor: B92

Petak, 16.04.2010.

19:49

Default images

Kako se navodi, Nikoliću je tokom susreta sa delegacijom Jedinstvene Rusije, koju je predvodio predsednik Spoljnopolitičkog odbora ruske Dume i član te stranke Konstantin Kosačov, uručeno pismo jednog od lidera Jedistvene Rusije i predsednika ruske Dume Borisa Grizlova.

Pored čestitke svim članovima SNS povodom godišnje skupštine stranke, Grizlov je u pismu ocenio da je SNS "izrasla u političku silu koja je spremna da rešava političke i socijalne probleme u Srbiji".

"Rusija i Srbija su istorijski prijatelji i očekujem da naša saradnja na rešavanju brojnih pitanja bude izuzetno uspešna i da će to učvrstiti bratske odnose naših naroda", ocenio je Grizlov u pismu upućenom Nikoliću.

Nikolić je rekao da je zadovoljan razgovorom sa Konstantinom Kosačovim o političkoj situaciji u Srbiji i poseban akcenat stavio na saradnju sa vodećom ruskom partijom, a ta saradnja je u interesu oba naroda, ukazuje se u saopštenju.

On je potvrdio da će SNS maja u Rusiji potpisati "sporazum o potpunoj saradnji" sa Jedinstvenom Rusijom, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: