Đilas: Najstrože kazniti huligane

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas kaže da brza akcija policije na hapšenju huligana koji su napali voz, predstavlja pravi način da se ovakve pojave spreče.

Izvor: B92

Petak, 16.04.2010.

15:10

Default images

"Izuzetno brza i efikasna akcija predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova za svaku je pohvalu. Nadam se da će i pravosudni organi adekvatno reagovati i po zakonu najstrože kazniti počinioce", istakao je gradonačelnik.

Država je pokazala da ima snage da sprečava i kažnjava takvo ponasasanje, zaključio je Đilas.

Policija je u sredu uveče saopštila da je uhapsila Marka Isailovića (25), Branka Katića (24), Bobana Tanaskovića (24) i Marka Stošića (23) i odredila im meru zadržavanje

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Isailović, Katić, Tanasković i Stošić su osumnjičeni da su prethodne noći u vozu koji saobraća na relaciji Beograd -Lapovo, u stanici Ripanj Kolonija, počinili krivično delo razbojništva uz pretnju vatrenim oružjem i tom prilikom povredili pet putnika i dva radnika "Železnica Srbije", navedeno je u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: