SPS: Nema razloga za izbore

SPS ocenjuje da ne postoje razlozi za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jer u Srbiji postoji politička stabilnost.

Izvor: B92

Petak, 16.04.2010.

14:26

Default images

"U Srbiji danas postoji politička stabilnost i dok imamo Vladu Srbije i republički parlament koji rade efikasno ne postoji apsolutno nijedan razlog za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora", rekao je na narodni poslanik i portparol SPS-a Đorđe Milićević.

Komentarišući inicijativu opozicije za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, Milićević je istakao da je to legitimna politička akcija opozicionih političkih stranaka, ali da ne postoji način da se utvrdi tačnost onoga što iznose i govore predstavnici opozicionih partija.

"Bez obzira na svetsku ekonomsku krizu danas u Srbiji postoji stabilna skupštinska većina", kazao je on dodajući da je i pored negativnih efekata ekonomske krize Vlada Srbije na dobrom putu da realizuje pet ključnih principa i načela na kojima je konstituisana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: