Ubistvo i samoubistvo u Svilajncu?

Muškarac i žena, koji su navodno živeli u vanbračnoj zajednici, pronađeni mrtvi na dve lokacije u Svilajncu. Sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Izvor: B92

Utorak, 13.04.2010.

17:44

Default images

Radica S. (50) iz Svilajnca, pronađena je jutros mrtva u bunaru u vikend naselju Svilajnački breg, a Dragoslav G. (56) sa kojim je navodno živela u vanbračnoj zajednici, pronađen je obešen u jednom iznajmljenom stanu u Svilajncu, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Jagodini.

Nakon uviđaja, koji još traje, obdukcije i sudsko medicinskog veštačenja, znaće se više detalja o uzroku i motivima ove tragedije, izjavila je Tanjugu portparolka Policijske uprave Gordana Cvetić.

Postoje indicije da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: