Devojka pala sa "Mostarske petlje"

Devojka V. J. (25) teško je povređena jutros kada je pala sa beogradske "Mostarske petlje" i sa teškim povredema prebačena je u Urgentni centar.

Izvor: B92

Utorak, 13.04.2010.

13:14

Default images

Devojka je dobila teške telesne povrede. Polomljeni su desna peta i levo stopalo, a povređena joj je i kičma, potvrđeno je u Medija centru Kliničkog centra Srbije. Dijagnostika je u toku i sada se obavlja skener kičme, a teško povređena devojka nalazi se na odeljenju za ortopediju, istakli su u tom centru.

Hitna pomoć je u 09.34 časova dobila poziv da je sa beogradske "Mostarske petlje" pala 25-godišnja devojka, koja je prilikom pada na beton povredila skočni zglob, glavu i kičmu, izjavila je portparolka te službe dr Nada Macura.

Macura je objasnila da je devojka prebačena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra i da se mesto na kome se dogodila nesreća nalazi preko puta stanice autobusa na linijama 23 i 53 i u blizini restorana.

Prema rečima Macure, devojka koja je pala sa "Mostarske petlje" psihijatrijski je bolesnik i do sada je više puta odvožena u psihijatrijsku ustanovu, odnosno u specijalnu bolnica za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: