Održan pomen ubijenom policajcu

Na groblju u Novom Sadu je održan pomen policajcu Vladimiru Grandiću koga su pre godinu dana na autoputu kod Novog Sada ubili pljačkaši zlatare u Zrenjaninu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2010.

18:18

Default images

Pomenu su prisustvovali porodica i mnogobrojna rodbina, kolege i prijatelji, kao i direktor Direkcije policije Milorad Veljović, načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije Dragiša Simić i zamenik načelnika Policijske uprave u Novom Sadu Stevan Krstić.

"Grandić je svoj život dao za bezbednost svih nas", rekao je Veljović, istakavši da očekuje da će oni koji su to ubistvo počinili dobiti zaslužene kazne.

Grandić je teško ranjen 11. aprila prošle godine u oružanom sukobu sa pljačkašima, a preminuo je dan kasnije u Kliničkom centru u Novom Sadu.

Specijalno tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala je optužilo Danijela Tomića i Nenada Matića, članove osmočlane grupe koja se tereti za pljačke zlatara u Zrenjaninu, Staroj Pazovi i Požarevcu, za ubistvo policajca.

Matić se tereti da je podstrekivao Tomića da ubije policajca Grandića.

Protiv pljačkaša zlatara vodi se postupak pred sudskim većem Posebnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: