Povređeni u Zoo vrtu je stabilno

Zdravstveno stanje 65-godišnjeg M.P. koga je u beogradskom Zoo vrtu povredila slonica je stabilno, izjavio je portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

Izvor: Tanjug

Petak, 09.04.2010.

12:38

Default images

Jovanović je podsetio da je pacijent u Urgentni centar primljen sa teškim povredama trbuha, grudnog koša i preloma više rebara, nakon čega je operisan. Portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura izjavila je ranije da je stariji čovek teško povređen 8. aprila, oko 14 časova, u beogradskom Zoo vrtu kada je ušao u prostor za slonove za svojim unukom.

Dr Macura je rekla da je povređeni M.P., sa teškom povredom grudnog koša i sumnjom na povredu unutrašnjih organa, prebačen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Direktor Vrta Vuk Bojović objasnio je da je prostor za slonove ograđen prema svim propisima, kao i da su postavljene table sa uputstvima, a da je povređeni najverovatnije preskočio zid na delu koji se koristi za hranjenje životinje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: