Povratak radnika po otpremnine

Radnici preduzeća "FAS", koji su se zbog zdravstvenih problema izjasnili da ne mogu da nastave rad, moći će da se vrate u "Zastavu" kako bi uzeli otpremnine.

Izvor: B92

Petak, 09.04.2010.

11:34

Default images

"To je dogovoreno na sastanku sindikalnih predstavnika s državnim sekretarom Ministarstva ekonomije Nebojšom Ćirićem", izjavio je Tanjugu predsednik Samostalnog sindikata fabrike "Zastava automobili" Zoran Mihajlović.

On je precizirao da je reč o 17 ili 18 radnika. Mihajlović, koji je i predsednik Sindikalne organizacije u preduzeću "Fijat automobili Srbija", ponovio je da će preostala 43 radnika, koji su se takođe izjasnili da zbog otežanih uslova rada žele da napuste srpsko-italijansku firmu, ipak nastaviti rad u tom preduzeću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: