Italija: Nađeni pasoši maturanata

Maturantima subotičke Gimnazije "Svetozar Marković" vraćeni su pasoši koji su prethodno izgubljeni na recepciji hotela "Evropa" u Montekatiniju.

Izvor: B92, Beta

Petak, 09.04.2010.

19:49

Default images

Vlasnik agencije "Profis" Nikola Korać rekao je da su pasoši pronađeni u hotelu u kom su đaci boravili. "Maturanti su krenuli na put, trenutno su u Hrvatskoj, a njihov se dolazak očekuje popodne", naveo je on. Još nije poznato kako su maturanti ostali bez putnih isprava, a Korać navodi da su učenici preksinoć uredno predali pasoše na recepciji.

"Pašose zaposleni u hotelu narednog jutra nisu mogli da pronađu. Nije mi jasno kako se to moglo dogoditi, reč je o hotelu sa kojim imamo saradnju već desetak godina", naveo je vlasnik turističke agencije.

Zbog nestanka pasoša učenici, nastavnici i osoblje hotela saslušani su u policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: