"Privatizacija 'Novosti' nelegalna"

Bivši radnici “Večernjih novosti”, koji već pet godina vode spor protiv države zbog prodaje akcija ovog lista, tvrde da je privatizacija “Novosti” nezakonita.

Izvor: B92

Sreda, 07.04.2010.

17:59

Default images

Trideset bivših radnika koji nisu dobili akcije pre 2000. godine traži obeštećenje jer su, kako kažu, država, direktor “Večernjih novosti” Manojlo Vukotić i Agencija za privatizaciju prodali akcije iako je proces podele istih tih akcija prethodno bio poništen

“To je sve nezakonito. To je prosto jedan od retkih slučajeva u kojima je sve apsolutno nezakonito. Javnost se skoncentrisala na ovaj deo koji se tiče transakcije, ali čitava struktura kapitala koja se nudila na prodaju ili bila uknjižena, to je sve nezakonito. Pitaćete se kako. Pa država i gospodin Vukotić su smislili da za njih zakon ne važi”, kaže zastupnik bivših radnika “Večernjih novosti” Branko Pavlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: