Izbegao zatvor zbog težine

Jedan Amerikanac težak 273 kilograma, koji se specijalizovao za prevare po restoranima, izbegao je zatvor zbog svoje prevelike telesne težine.

Izvor: B92

Utorak, 06.04.2010.

11:54

Default images

Džordž Džoliker sa Floride naručivao je ogromne porcije čiji bi veliki deo konzumirao pre nego što bi se žalio na kvalitet i onda ih vraćao odbijajući da plati. Nedavno je u jednom restoranu naručio pet milkšejkova od kojih je jedan konzumirao do kraja, a onda se požalio na pokvareno mleko.

Priveden je nakon što je u jednom restoranu pojeo gotovo celu porciju sušene govedine. Nekoliko poslednjih režnjeva je vratio tvrdeći da ih je zahvatila buđ.

Vlasnik restorana je podneo tužbu protiv Džolikera, ali je on na kraju izbegao zatvor zbog prevelike debljine. Medicinski troškovi za njegovo držanje u zatvoru sa tolikom telesnom težinom bili bi suviše veliki.

Kako prenose lokalni mediji, zbog prevelike gojaznosti Džoliker neće moći ni da prisustvuje suđenju i biće osuđen samo na novčanu kaznu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: