De Filipis o radnicima u Kragujevcu

Đovani de Filipis, direktor "Fijat automobila Srbija", izjavio je za B92 da je zadovoljan saradnjom sa radnicima u Kragujevcu.

Izvor: B92

Sreda, 31.03.2010.

15:07

Default images

Komentarišući odluku pedesetak zaposlenih da napuste kragujevačku fabriku, nezadovoljni uslovima rada, de Filipis kaže da je "Fijat" spreman da ih vrati na posao.

"Rekao bih da imate 95 odsto ljudi koji svoj posao obavljaju na veoma dobar način. Imate i neke ljude čiji je izbor da traže nešto drugačije. Mi smo svima ponudili da rade kod nas i bićemo srećni ako neki od njih odluče da se vrate na posao“, kaže on

Više o planovima "Fijata" u Srbiji, među kojima je i da "punto" koji se proizvodi u Kragujevcu uskoro počne da izvozi u Severnu Afriku, možete čitati u razgovoru novinarke B92 Ljubice Gojgić sa Đovanijem de Filipisom u našoj rubrici Intervju, kao i u temi na Biz stranama našeg sajta.

Ceo intervju sa Đovanijem de Filipisom možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: