Luka: Preispitati privatizaciju

Luka Beograd smatra da je krajnje vreme da se preispita ukupna privatizacija ovog preduzeća kako bi započeo miran period njenog rada.

Izvor: B92

Utorak, 30.03.2010.

17:43

Default images

Bez obzira na to po čijem pojedinačnom ili zajedničkom zahtevu će se to destiti, gospodina (Stanka) Subotića, Srpske radikalne stranke ili gospođe Nade Kolundžije, istraga će pokazati da je Luka Beograd privatizovana uz puno poštovanje zakona, saopšteno je iz ovog preduzeća.

U Luci Beograd su uvereni da će se istragom potvrditi da se ukupna privatizacija dešavala bez podrške bilo kog političkog autoriteta, da je transakcija finansirana sredstvima ugledne evropske banke i da je Luka do danas poslovala savesno bez kompromitacije gradskih i republičkih nadležnih organa.

"Nadamo se da će se okončanjem istrage pružiti satisfakcija i svim nadležnim institucijama zaduženim za sve oblike redovne kontrole koje su savesno obavljale svoj posao u ovoj ili prethodnoj vladi i koji sigurno navode o učinjenim propustima nalaze uvredljivim", zaključuje se u saopštenju Luke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: