Zaplenjeno 10 kilograma marihuane

MUP je saopštio da su u Beogradu uhapšena trojica zbog proizvodnje i prodaje droge i da je kod njih nađeno i zaplenjeno deset kilograma marihuane.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 29.03.2010.

14:55

Default images

Uhapšeni su Boško P. (30) i državljani Crne Gore Kajica B. (33) i Nebojša B. (45), koji se, osim za prodaju droge, terete i za nedozvoljeno nošenje oružja i falsifikovanje isprava. Policija ih je uhapsila u beogradskom naselju Medaković III u trenutku primopredaje marihuane koja je po prethodnom dogovoru dopremljena automobilom iz Crne Gore.

Droga je bila sakrivena ispod sedišta i u rezervnom točku.

Pretresom stanova i drugih prostorija koje su uhapšeni koristili, kod Boška P. je nađen revolver za koji nije imao dozvolu, a kod Kajice B. dva pištolja za koje nije imao dozvolu.

U jednom od iznajmljenih stanova nađeno je i 20 grama kokaina, manja količina marihuane i oko 500 grama glukoze i kreatina, koji se koriste za mešanje sa kokainom.

Nađene su i elektronska vagica za precizno merenje, mikser i metalna presa.

Policija podseća da je Kajica B. već dva puta hapšen u Beogradu zbog istih krivičnih dela. Kod njega je 2005. godine nađeno sedam kilograma marihuane dok je naredne godine uhapšen sa 11 kilograma te droge.

Iako je za njim bila raspisana potraga od 2007. godine, on se skrivao koristeći falsifikovane isprave - ličnu kartu i vozačku dozvolu, koje su mu sada oduzete.

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: