12 tinejdžera uhapšeno zbog ubistva

Protiv 12 tinejdžera podignuta je optužnica za ubistvo petnaestogodišnjeg dečaka, koji je izboden na smrt na stanici metroa u centralnom delu Londona.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.03.2010.

11:11

Default images

Sofjen Belamuaden iz Ektona, mesta u zapadnom delu Londona, izboden je u četvrtak kod blagajne na stanici londonskog metroa na liniji Viktorija, a premninuo je ubrzo posle toga. Dvanaest optuženih dečaka, uzrasta između 16 i 17 godina, uhapšeni su u okolini stanice, prenela je agencija Rojters.

Sedam tinejdžera, uzrasta između 15 i 17 godina, takođe su bili uhapšeni zbog sumnje da su povezani sa tim slučajem, ali su oni oslobođeni uz kauciju. Policija je saopštila da veruje da se ubistvo desilo tokom prethodno isplanirane tuče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: