Zbog radova kolaps u Beogradu

Zbog radova na mostu “Gazela” i zatvaranja Terazijskog tunela, u Beogradu je saobraćajni kolaps. Tunel popodne otvoren za saobraćaj.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 26.03.2010.

15:25

Default images

Zatvaranjem Terazijskog tunela i radovima na mostu “Gazela”, poseban izazov je postalo preći mostove preko Save. Terazijski tunel je popodne, na zahtev gradonačelnika ipak otvoren za saobraćaj i biće zatvaran noću. Tunel se zatvara zbog redovnog održavanja, odnosno čišćenja i pranja, saopštilo je preduzeće "Beograd put".

Na mostu “Gazela” do ponedeljka ujutru zatvorene su brze saobraćajne trake u oba smera.

Ovog vikenda se popravlja i asfalt na kružnom toku kod opštine Novi Beograd i na Banjici u Crnotravskoj ulici, u delu između Paunove i Borske ulice. Radi se i u Bulevaru kralja Aleksandra od Vukovog spomenika do Cvetkove pijace te se i tamo saobraćaj odvija po posebnom režimu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: