Crna Gora: Zaplenjeno 11 kg skanka

Crnogorska policija saopštila je da je u Podgorici zaplenila 11 kilograma skanka i uhapsila tri osobe, osumnjičene za organizaciju i krijumčarenje te droge.

Izvor: B92

Petak, 26.03.2010.

21:58

Default images

Policija je objavila da je uhapsila S.K. (41), R.Lj. (41) i M.M. (28) iz Podgorice i da je njih od njih oduzela oko sedam hiljada evra, za koje sumnja da je stečeni prodajom droge, automatsku pušku i pištolj sa municijom i tri putnička vozila.

Uhapšeni su na području Tuzi preuzeli 11 kilograma skanka i prevezli drogu do podgoričkog naselja Zabjelo, odakle je trebalo da je puste u prodaju.

Policija je saopštila da preduzima intenzivne mere i radnje na identifikovanju i hapšenju ostalih koji su učestvovali u krijumčarenju skanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: