Ostavke Jelašića i Jovića povezane?

Premijer Cvetković kaže da je direktor Korporacije za osiguranje stambenih kredita svoju ostavku ranije najavio i da ne vidi vezu sa ostavkom guvernera NBS.

Izvor: B92

Petak, 26.03.2010.

00:49

Default images

Iako nije najvljeno, Vlada Srbije bi na današnjoj redovnoj sednici trebalo da razmatra ostavke guvernera NBS Radovana Jelašića. Javnost je juče bila iznenađena ostavkom direktora Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita Aleksandra Jovića, ali premijer Mirko Cvetković kaže da ne vidi bilo kakvu vezu između ostavki Jelašića i Jovića.

"Mislim da to nema veze i koliko sam ja čuo, on je imao nameru da to uradi još pre nedelju ili dve. Moguće da je tad i podneo ostavku, znam da se o tome pričalo i mislim da nema nikakve veze", rekao je Cvetković.

Iako je sam Jović rekao da ostavku podnosi zbog "želje za promenom posla i novim profesionalnim izazovima", teško je ne primetiti da obe funkcije, i ona na čelu Centralne banke i mesto direktora Korporacije, pripadaju stranci G17 plus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: