Za vikend zatvoren Terazijski tunel

Služba za održavanje mostova i prolaza Beograd puta najavila je da će tokom vikenda čistiti Terazijski tunel, pa će biti zatvoren za saobraćaj.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2010.

17:44

Default images

U saopštenju se navodi da će i za dane vikenda ekipe za asfaltiranje raditi na popravci zastora i podloge na kružnom toku kod Opštine Novi Beograd i na Banjici u Crnotravskoj ulici, u delu između Paunove i Borske. Saobraćaj će u ove dve saobraćajnice biti obustavljen od petka u 22.00 sata do ponedeljka u 04.00 sata, prenosi Studio B.

Ekipe Beograd puta će, pod saobraćajem, raditi na popravkama kolovoza i u Francuskoj ulici, Vasinoj, Makenzijevoj, Tošinom bunaru, Jurija Gagarina i na tramvajskim prelazima u zoni raskrsnica Jurija Gagarina sa Gandijevom i Ulicom omladinskih brigada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: