Otvoren Sajam privrednih vozila

Ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić kaže da će ove godine biti izgrađeno 200 kilometra autoputa na Koridoru 10, u šta će biti uloženo 650 miliona evra.

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2010.

15:17

Default images

Mrkonjić je na Beogradskom sajmu otorio Međunarodni salon privrednih vozila i prateće opreme "Beotrak", na kome učestvuje 350 izlagača iz više od 20 zemalja. Na tom sajmu su izloženi kamioni, autobusi, dostavna vozila, prikolice, poluprikolice, specijalne nadgradnje i prateća oprema najvećih domaćih i inostranih proizvođača i uvoznika privrednih vozila.

Svoje proizvode predstavili su Reno, Pežo, Citroen, Ford, Opel, Tojota, Fijat, Dačija, Folksvagen i Mercedes.

Najuspešnijim izlagačima će 26. marta biti dodeljena priznanja u kategorijama privrednih, lakih dostavnih vozila i prateće opreme.

U subotu, 27. marta biće održan ovogodišnji reli oldtajmera "Memorijal princa Tomislava Karađorđevića".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: