Radio B92: Nova programska šema

Nova programska šema Radija B92 počinje da se primenjuje u ponedeljak, 22. marta, a najveće promene slušaoce očekuju posle udarnih informativnih emisija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.03.2010.

10:35

Default images

Odmah po završetku najslušanijih radio-programa u Srbiji – Dizanja, Jutarnjeg dnevnika, Kažipsta i Peščanika – svakog radnog dana od 10.00 emitovaćemo muzičko-zabavni program Supernova. Informativne emisije Potraga i Šljaka dobiće nove termine, četvrtkom i petkom neposredno posle Dnevnika u 17.00.

Radio B92 već u subotu predstavlja sasvim novu emisiju autorskog para Dušan Čavić – Dušan Šaponja. Subotom od 10 do 12 dva Dušana će, uz pomoć gostiju u studiju i kroz živa uključenja slušalaca komentarisati najaktuelnije teme iz našeg okruženja.

Ni emisije koje ne menjaju termin neće ostati nepromenjene. Nakon Sveta u 2, koji će se i dalje emitovati svakog radnog dana između 14 i 15 časova, Igor Brakus za ovo proleće priprema mnoga iznenađenja. Među njima su i žive svirke direktno iz studija radija B92, kojima će predstaviti afirmisane grupe i mlade talente. Igor Brakus petkom nastavlja da vodi ekskluzivni vodič kroz kulturu, u kom je do sada ugostio neke od najuticajnijih umetnika s domaće kulturne scene.

Tradicionalno, i ovog proleća Radio B92 započinje veliku muzičku akciju, ovog puta posvećenu najboljoj muzici 21. veka. Već od pondeljka, pa sve do druge polovine maja, slušaoci će putem i-mejla, SMS-a i našeg vebsajta moći da biraju omiljene pesme koje su obeležile prvu deceniju ovog veka.

Prisustvujte promenama na Radiju B92 već od danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: