Nesreća na Pančevačkom mostu

Muškarac koji je kolima probio ogradu Pančevačkog mosta i pao na dunavsku obalu nije životno ugrožen, kaže portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

Izvor: Beta

Petak, 19.03.2010.

08:05

Default images

"On je u reanimaciji. Van životne opasnosti je, a detalji povreda biće poznati kasnije", kazao je Jovanović. Ograda mosta probijena je na početku beogradske strane. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kaže da se ne zna kad se tačno dogodila nezgoda. Povređeni muškarac kaže da nije upravljao vozilom, pa se pretpostavlja da je vozač pobegao, dodala je Macura.

Tokom noći je u Beogradu zabeležen porast broja intervencija Hitne pomoći, više tuča, razbojništava i saobraćajnih udesa.

Zbog razbojništva je pretučen radnik trafike na autobuskoj stanici ispod Mostarske petlje i sa povredom glave prevezen u Urgentni centar.

Tri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno šest osoba desile su se u Tošinom bunaru ispred broja 32 pošto je vozilo udarilo u banderu i povređena je jedna osoba, zatim na autoputu Niš-Beograd pre pumpe Slap, povređene su tri osobe i u Kumodraškoj bb.

Tri tuče u kojima su povređene četiri osobe dogodile su se kod Bogoslovije na okretnici autobuske linije 74, zatim u Resniku u Ulici Slavka Miljkovića i u Tošinom bunaru ispred broja 147.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: