Opljačkana prodavnica na pijaci

Zbog sumnje da su u noći izmeðu 12. i 13. marta provalili u prodavnicu na Zelenoj pijaci u Boru, borska policija privela je trojicu maloletnika.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 15.03.2010.

17:07

Default images

Tom prilikom lopovi su ukrali novac, ali i manju količinu robe. Policija je kod maloletnika našla i privremeno oduzela nekoliko ukradenih predmeta, kao i oružje.

"Lopovi su se gađali jajima, cepali džakove brašna, a u jednoj ribarnici u koju su provalili iz akvarijuma su izvadili šarana i tukli ga francuskim ključem. Sve to su snimali mobilnim telefonom, ali su snimak potom izbrisali", dodao je Zoran Milijić, v.d. načelnika Odeljenja kriminalističke policije u Boru.

On je naveo da su maloletnici saslušani u prisustvu branilaca i nadležnog javnog tužioca.

"Na saslušanju su priznali delo i protiv njih će biti podnete krivične prijave" rekao je Milijić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: