PZP: Šarić i Subotić na Žabljaku

Darko Šarić i Stanko Subotić skrivaju se na Žabljaku, tvrdi lider Pokreta za promjene (PZP) Nebojša Medojević.

Izvor: Tanjug

Subota, 13.03.2010.

11:33

Default images

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević kaže da se Darko Šarić i Stanko Subotić Cane, za kojima traga srpsko pravosuđe, kriju u vili "Jelika" na Žabljaku. Medojević za B92 kaže da pouzdano zna da je crnogorskim bezbednosnim agencijama informacije o kretanju Šarića i Subotića prosledila Američka agencija za suzbijanje narkotika - DEA.

Prema tvrdnjama Medojevića, crnogorska policija je bila upoznata i sa tim da su se Šarić i Subotić do nedavno skrivali u Subotićevoj vili na Svetom Stefanu, ali da im je pre potrage dato dovoljno vremena da se sklone. ”Deset sati je prošlo od dobijanja te informacije do akcije crnogorske policije, što jasno govori da je neko iz vrha crnogorske policije ili Agencije za nacionalnu bezbjednost dojavio i Šariću i Subotiću na vrijeme i oni su se sklonili”, tvrdi Medojević.

“Poslednja je informacija da se nalaze na Žabljaku u vili koja se zove ‘Jelika’, koja pripada državnim organima, nekad je bila vila koju je koristila Državna bezbjednost, da li je sad ne znam, ali to je poslednja informacija i vidjećemo danas da či će biti nekih akcija policije”, kaže on.

“Naravno, post festum, jer će sasvim sigurno Šarić i Subotić, koji se kriju pod zaštitom crnogorskog vrha promjeniti svoje boravište”, očekuje lider Pokreta za promjene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: