"Hipo" banka uspešna u Srbiji

Bez obzira na mogućnost povlačenja iz država u regionu, "Hipo Alpe-Adria-Bank" u Srbiji je stabilna i uspešna institucija, navodi se u saopštenju ove banke.

Izvor: B92

Petak, 12.03.2010.

19:09

Default images

Austrijska "Hipo“ banka, planira da se povuče iz Mađarske, Bugarske, Crne Gore, Makedonije i Ukrajine, objavio je austrijski list "Virtšaftsblat". "Hypo Alpe-Adria-Bank“ a.d. Beograd saopštava da ovo nije prvi put da se ta banka suočava sa spekulacijama i navodima prenetim iz austrijske štampe koje ne želi da komentariše.

"Hipo“ banka u Srbiji je uspešna i stabilna institucija, koja već dugi niz godina posluje na srpskom tržištu, uprkos nagađanjima o njenom navodnom bankrotstvu ili prodaji, navodi se u saopštenju

."Hipo Alpe-Adria" treba da dostavi plan Evropskoj uniji do kraja marta i možda će tražiti produženje tog roka za nekoliko sedmica, naveo je taj list, čije je pisanje prenela agencija Blumberg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: