Spremačica dobija otkaz

Spremačica koja se sumnjiči da je pretukla Radmilu Petrović, koja je nakon toga preminula, dobiće otkaz zbog propusta u radu, saopšteno je iz ZC u Zaječaru.

Izvor: B92

Petak, 12.03.2010.

15:25

Default images

U saopštenju se navodi da će otkaz dobiti i obe medicinske sestre koje su prijavile spremačicu, takođe zbog ozbiljnih propusta u radu. U Zaječarskoj bolnici ne žele da komentarišu i saopšte o kakvim se propustima medicinskih sestara radi. Policijski službenici u Zaječaru završili su istragu o ovom slučaju i predmet dostavili Višem tužilaštvu u ovom gradu.

Kako nezvanično saznajemo u tužilaštvu, čekaju rezultate obdukcije koja je obavljena u Nišu nakon čega će se znati da li i za koje delo će osumnjičena spremačica odgovarati.

Porodica Ristić iz Zaječara prijavila je Policijskoj upravi Zaječar da je u noći između 2. i 3. marta njihovu 83-godišnju baku, Radmilu Petrović, pretukla spremačica M.S. na odeljenju neurologije u Zaječarskoj bolnici. Radmila Petrović je već sutradan doživela šlog i ubrzo nakon toga preminula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: