Rukovodstvo SPS-a ide u Požarevac

Potpredsednik SPS-a Branko Ružić najavio je da će članovi rukovodstva socijalista 11. marta posetiti grob nekadašnjeg lidera stranke Slobodana Miloševića.

Izvor: B92

Sreda, 10.03.2010.

15:12

Default images

"Kao i svake godine, članovi najužeg rukovodstva i Predsedništva SPS-a položiće venac na grob ranijeg predsednika Slobodana Miloševića", rekao je Ružić na stranačkoj pres konferenciji. On nije precizirao ko će činiti delegaciju SPS.

"Još nemamo tačan sastav delegacije, s obzirom na to da je u toku sednica Parlamenta, a na dnevnom redu su tačke iz resora koje vode upravo naši ministri", rekao je Ružić.

Nekadašnji lider SPS-a i predsednik Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodan Milošević preminuo je 11. marta 2006.godine u pritvorskoj jedinici Haškog suda.

Tužilaštvo tribunala je Slobodana Miloševića optužilo za genocid, ratne zločine i zločine protiv čovečnosti počinjene tokom ratova na teritoriji bivše SFRJ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: