Sa niškog aerodroma svuda u svet

Sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” od danas će svakodnevno putnici moći da lete, preko Podgorice do svih većih evropskih centara po ceni od 200 eura.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2010.

10:40

Default images

Do sada su sa ovog aerodroma leteli jedno avioni kompanije “Wind jet” jednom nedeljno do Forlija u Italiji. Za gradonacelnika Niša Miloša Simonovića oživljavanje aerodroma “Konstantin Veliki” osnovni je preduslov za brzi privredni razvoj grada i čitavog regiona.

Nove linije sa niskog aerodrome do mnogih evropskih destinacija I saradnja sa kompanijom Montenegro Airlines jos jedan su korak ka realizaciji planova o razvoju avio saobracaja.

Montenegro Airlines saobraća će iz Niša 6 puta nedeljno. Povratna Karta sa niškog aerodroma do Frankfurta, Ciriha, Pariza, Rima, Dizeldorfa, Londona i Moskve preko Podgorice kostaće po 200 eura.

Direktor Niškog aerodroma kaže da je dolazak crnogorskog avioprevoznika dobar početak za niški aerodrom i da to može privući i druge avioprevoznike da lete iz ovog dela Srbije.

Pregovori se nastavljaju i sa drugim aviokompanijama.

Od aprila će i avioni Vind džeta do Florija leteti dva puta nedeljno. Na leto se očekuje i znatno veći broj karter letova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: