"Spandau balej" gosti Radija B92

Bend “Spandau balej” (Spandau ballet) družio se danas sa obožavateljima, pobednicima akcije Radija B92. Članovi benda gostovali su i u emisiji Igora Brakusa.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2010.

16:00

Default images

Pobednici akcije “Upoznajte i družite se sa Spandau Balej", koja je trajala proteklih sedmica na B92, danas su se družili sa članovima ovog sastava. Bend je gostovao i na Radiju B92.

Toni Hardli, Martin i Geri Kemp, i Džon Kibl su se družili sa svojim fanovima, dan pre koncerta u Areni. Sa zadovoljstvom se sećaju svog nastupa u Beogradu pre više od dvadeset godina.

“Beogradski koncert je početak evropske turneje. Žao nam je što nismo dolazili u Beograd 20 godina, ali ovde nam je uvek lepo“, kaže Toni Hedli.

U sklopu povratničke turneje “The reforamtion tour“, publika će čuti sve njihove najveće hitove, među kojima su i "True", "Gold", “Only when you leave". “Mnogi bendovi sviraju prvo novi album, a na kraju dobro poznate hitove. Mi ćemo svirati samo stare stvari koje publika očekuje da čuje", najavljuje Martin Kemp.

Nakon druženja sa fanovima ugostio ih je Igor Brakus na Radiju B92. Grupa “Spandau Balei“ je osnovana 1979. u Londonu i u početku je sledila modno muzički pravac “novi romantizam“, a povratničku turneju u Evropi započinju u Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: