Dik Čejni imao blaži srčani udar

Bivši potpredsednik SAD Dik Čejni, koji se od sinoć nalazi u bolnici u Vašingtonu, imao je srčani udar srednje jačine, izjavio je Čejnijev pomoćnik Piter Lond.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 23.02.2010.

21:03

Default images

Long je rekao da rezultati analiza pokazuju da je Čejni imao "srčani udar srednje jačine". Pomoćnik je dodao da se Čejni oseća dobro i da će biti otpušten iz bolnice do kraja nedelje.

Čejni je imao česte srčane probleme, uključujući četiri srčana udara od kojih se prvi dogodio kad je imao 37 godina.

Čejniju je 1988. godine ugrađen baj-pas, a usledile su dve angioplastike, kako bi mu se očistile sužene koronarne aterije. Specijalni pejsmejker mu je ugrađen 2001. godine, a 2008. godine doktori su Čejniju povratili normalan ritam srca uz pomoć elektrošoka.

Dik Čejni, potpredsednik SAD u doba Džordža Buša mlađeg i ministar odbrane u doba Džordža Buša starijeg, često se pojavljivao u medijima kao jedan od najoštrijih kritičara administracije sadašnjeg predsednika Baraka Obame.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: