Radović: Nisam dobio poziv Beograda

Preko medija sam saznao da će ministarka pravde Srbije predložiti susret za četvrtak, ali nisam dobio poziv, kaže crnogorski ministar pravde Miraš Radović.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.02.2010.

23:21

Default images

On je ponovio da je Crna Gora spremna za saradnju u borbi protiv organizovanog kriminala i da treba izgladiti nesporazume.

"Ovo što se događa u poslednje vreme je diskontinuitet ranije dobre saradnje. Nismo imali prigovore ovakve vrste, kakve čujemo u poslednje vreme i upravo zbog toga, a pre svega zbog činjenice da smo posvećeni borbi protiv teških obilika kriminala, želimo saradnju sa svim državama u regionu", kaže Radović.

"Uprano zbog toga smo inicirali sastanak da nesporazume o kojima je u javnosti reč pokušamo da otklonimo na tom sastanku. Pri svemu tome, međunarodna pravna pomoć je pre svega pravna tema i nema mesta političkim spekulacijama. Želimo da se dogovorimo kako da unapred poboljšamo pradnju saradnju između dve države", rekao je crnogorski ministar pravde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: