BG: Trajne izmene saobraćaja

Sekretarijat za saobraćaj saopštio je da se od danas uvodi nov, trajni režim saobraćaja na raskrsnicama Brankove i Pop Lukine i Brankove i Carice Milice.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.02.2010.

13:55

Default images

Zbog poboljšanja protočnosti saobraćaja na potezu Dečanska–Terazijski tunel–Brankova ulica–Brankov most, Sekretarijat za saobraćaj uvodi sledeće trajne izmene u režimu saobraćaja: zabranjuje se skretanje levo svim vozilima sa Brankovog mosta u Pop Lukinu ulicu i zabranjuje se skretanje desno svim vozilima iz ulice Carice Milice u Brankovu.

Uvodi se nov režim koordinisanog rada semafora na potezu koji čine raskrsnice ulica Dečanska – Vlajkovićeva, Dečanska – pešački prelaz "Borba”, Dečanska – Nušićeva – Terazijski tunel, Brankova – Carice Milice i Brankova – Pop Lukina.

U skladu sa ovim izmenama, vozačima koji žele da iz smera Novog Beograda uđu u centralno područje grada i za parkiranje koriste parking garažu "Obilićev venac”, Sekretarijat za saobraćaj preporučuje kretanje alternativnom trasom: s Brankovog mosta skrenuti desno prema ulici Gavrila Principa i za dalje koristiti trasu Gavrila Principa – Crnogorska – Karađorđeva – Pariska – Kneza Sime Markovića.

Za izlazak iz centralnog područja grada i odlazak u smeru prema Novom Beogradu preporučuje se kretanje sledećom trasom: Obilićev venac – Vuka Karadžića –Topličin venac – Pop Lukina – Brankov most.

Sekretarijat za saobraćaj je u svim ulicama koje se ukrštaju sa Pop Lukinom i Carice Milice postavio adekvatnu saobraćajnu signalizaciju, koja će obaveštavati vozače o novom režimu saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: