Saslušana sekretarica parlamenta

Disciplinska komisija saslušala je sekretaricu predsednice republičkog parlamenta Branislavu Parezanović koja je službeno vozilo koristila u privatne svrhe.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 08.02.2010.

12:06

Default images

"Disciplinski postupak je završen i očekujem da mi dostave izveštaj", rekao je sekretar Skupštine Srbije Veljko Odalović novinarima u Domu Skupštine Srbije i dodao da će uvažiti preporuke komisije. Branislava Parezanović i vozač Goran Jović 19. januara koristili su skupštinsko vozilo bez odobrenog naloga i u privatne svrhe.

Na putu ka Zaječaru naišli su na saobraćajnu nesreću, a prema rečima istražnog sudije, koja je obavila uviđaj, Jović je pretako kolonu automobila i ometao mesto uviđaja.

Parezanović je, nakon što se o događaju saznalo, suspendovana i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.

Diciplinska komisije treba da donese preporuku koju upućuje generalnom sekretaru skupštine.

Preporuke koje komisija može da donese su: smanjenje plate do šest meseci, premeštanje na niže radno mesto ili udaljenje sa radnog mesta.

Vozač službenog automobila Goran Jović, koji je ometao uviđaj saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala jedna osoba, suspendovan je i protiv njega je pokrenut discilinski postupak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: