Uhapšeni zato što su tukli supruge

Kragujevačka policija uhapsila je dvojicu muškaraca zbog sumnje da su tukli supruge i time izvršili krivično delo nasilje u porodici.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.02.2010.

15:49

Default images

Kako je navedeno u saopštenju policije, uhapšeni su J.Đ. (44) iz sela Goločelo i M.M. (53) iz Kragujevca i, uz krivične prijave, privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda.

Pritvor je određen J.Đ. za koga policija osnovano sumnja da je pre dva dana u večernjim satima, pijan, suprugu više puta udario pesnicama po glavi i telu, vukao je za kosu i prislonio joj kuhinjski nož uz vrat, preteći da će je zaklati i da će zapaliti kuću.

Nasilje je eskaliralo u trenutku kada je supruga po dolasku kući saopštila da je podnela zahtev za razvod braka, zbog učestalog maltretiranja i nasilja koje je trpela.

Uhapšeni M.M. je, kako navodi policija, 22. januara ove godine u popodnevnim satima, pijan, posle kraće rasprave u porodičnoj kući suprugu pesnicom udario u stomak.

Kada je žena pala na pod, on je nastavio da je šutira po telu, a u Kliničkom centru u Kragujevcu je konstatovano da je zadobila tešku telesnu povredu, pa joj je odstranjena slezina, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: