Ubijen beogradski taksista

Na Novom Beogradu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića ubijen je Desimir S, samostalni taksista.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.02.2010.

10:20

Default images

Pedesetdvogodišnji taksista pronađen je mrtav u automobilu “Fijat stilo” beogradske registracije. Kako je saznao B92 na mestu događaja, nepoznati zločinac ispalio je jedan hitac u glavu vozača taksija. Prema informacijama koje ima B92, taksista nije imao radio-stanicu pa neće moći da se preko dispečerskog centra utvrdi da li je i kada primio vožnju.

Prve pretpostavke policije su da je taksista ubicu dovezao na traženu adresu. Takođe saznajemo da su novčanik sa nekoliko hiljada dinara, kao i dokumenta ubijenog pronađeni u taksiju.

Prvi rezultati obdukcije pokazuju da se ubistvo dogodilo sinoć posle 20 sati.

Inače, dve prolaznice pozvale su policiju jer im je bio sumnjiv položaj tela taksiste koji je bio vezan sigurnosnim pojasom.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je jutros nešto pre osam sati, ali je mogla samo da konstatuje smrt.

Na monstruozni čin ubistva taksiste većina njegovih kolega, sa kojima je razgovarala ekipa B92, ostala je bez teksta.

U znak protesta zbog ubistva taksiste dispečerski centri svih beogradskih taksi urdruženja nisu primali pozive od 14 do 16 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: