Hapšenja zbog trgovine ljudima

Kosovska policija saopštila je da je u akciji "Hladnoća 2010" uhapšeno pet osoba i zatvoren 21 lokal, za koje se sumnja da su povezani s trgovinom ljudima.

Izvor: B92

Utorak, 02.02.2010.

19:00

Default images

Glavna komanda policije saopštila je da je akciju, pokrenutu sinoć na celoj teritoriji Kosova, pripremila Direkcija za borbu protiv organizovanog kriminala, odnosno sektor za istragu trgovine ljudima.

Pored jedinica iz Glavne komande u akciji su učestvovale i jedinice regionalnih direkcija policije i jedinice za podršku, koje čine pripadnici specijalnih jedinica, kao i opštinski inspektori.

Operacija je imala za cilj da se izvrši kontrola lokala i barova u kojima rade žene za koje se sumnja da su žrtve trgovine ljudima, posebno onih za koje se sumnja da učestvuju u prostituciji.

U policijskoj akciji su tri osobe uhapšene u regionu Uroševca, dok je po jedna osoba uhapšena u regionu Peći i Gnjilana, navodi se u saopštenju policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: