Pronađeno 7 mrtvih u Sibiru

Sedam poslovnih ljudi pronađeno je mrtvo u jednom autobusu u Republici Burjatiji na jugu Sibira, javilja Itar-Tas, pozivajući se na izvor iz policije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 02.02.2010.

18:40

Default images

Agencija je navela da je autobus pronađen u šumi u blizini jedne saobraćajnice u jugozapadnom delu Republike Burjatija, a da su se žrtve vodile kao nestale od prošlog vikenda, kada su krenule na put od grada Zakamensk u ovoj oblasti, ka Irkutsku u susednoj Irkutskoj oblasti.

Članovi njihovih porodica nisu uspeli da sa njima stupe u kontakt, te su nestanak prijavili policiji.

"Prema preliminarnim informacijama, svaka od žrtava je sa sobom nosila između 40.000 i 60.000 rubalja", istakao je neimenovani izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: