Niš: Pomoć Udruženju distrofičara

Organizovanjem humanitarne utakmice za koju su građani umesto ulaznica donosili namirnice, Sportski savez Niša priključio se akciji B92 “Hrana za sve”.

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2010.

14:53

Default images

Prikupljena hrana namenjena je Udruženju distrofičara iz Niša koje ima oko 120 članova. Utakmica između niških “Lafica”, ekipe koja okuplja poznate žene ovog grada, i Udruženja veterana 63. padobranske brigade, ogranizovana je sa ciljem da se prikupi što više hrane za članove Udruženja distrofičara.

Građani Niša koji su želeli da gledaju fudbalsku utakmicu između “Lafica” i “Padobranaca” su umesto ulaznica donosili namirnice. U publici su bili i brojni članovi Udruzenja distrofičara.

Udruženje distrofičara u Nišu okuplja članove iz 15 opština sa juga Srbije, kojima će biti podeljena hrana prikupljena u ovoj akciji.

U poslednjih nekoliko godina ovo je prva veća akcija pomoći obolelima od mišićne distrofije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: