Potresi u Kostariki,Panami,Boliviji

Boliviju i pograničnu oblast između Kostarike i Paname pogodili su zemljotresi, ali, nema informacija o eventualnim žrtvama ili pričinjenoj materijalnoj šteti.

Izvor: B92

Subota, 23.01.2010.

12:40

Default images

Američki centar za geološka ispitivanja saopštio je da su Boliviju pogodila dva zemljotresa, jačine 5,3 i 5,2 stepena Rihterove skale. Epicentar snažnijeg zemljotresa zabeležen je na 69 kilometara severozapadno od Santa Kruza, na dubini od 10 kilometara, preneo je Rojters. Drugi potres, u istoj oblasti, desio se 17 minuta kasnije.

Istovremeno, zemljotres jačine 5,2 stepena Rihterove skale potresao je pograničnu oblast između Kostarike i Paname, a 35 minuta kasnije usledio je još jedan jačine 4,7 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: