Zaplenjeno 13 kilograma marihuane

Beogradska policija je, na prelazu Batrovci, zaplenila je 13 kilograma marihuane i tako presekla još jedan kanal krijumčarenja iz Crne Gore, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2010.

13:14

Default images

Precizirano je da je zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i trgovine narkoticima, policija uhapsila državljanina Crne Gore Ranka Kneževića (53) i Dejana Brkovića (22) iz Beograda.

Osumnjičeni Knežević i Brković, kako navodi MUP, su u dužem vremenskom periodu nabavljali marihuanu na teritoriji Crne Gore, da bi je potom, u specijalno napravljenom bunkeru u vozilu Folksvagen pasat karavan, slovenačkih registarskih oznaka, prebacivali preko Srbije i zemalje u okruženju, ka zapadnoj Evropi.

Dodato je da će osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: