Izgoreo splav na Savi

U vatri koja je izbila na Adi Ciganliji izgoreo je jedan privatni splav. U požaru nije bilo povređenih. Uzrok požara još je nepoznat.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2010.

20:48

Default images

U požaru koji je izbio u petak, nešto pre 20 časova, na Adi Ciganliji izgoreo je splav u izgradnj, koji je od leta trebalo da počne da radi kao restoran. Građani koji žive u blizini kažu da se sve dogodilo veoma brzo i da je vlasnik samo pola sata pre nego što je vatra izbila napustio splav.

"Krenuo sam po drva i vidim gori nešto i potrčao sam i vidim. Ja sam mislio da je nešto u naselju, da se desilo i potrčao sam, vidim gori i onda sam obavestio komšije, koga sam našao. Ljudi su onda izašli. I onda su zvali vatrogasce i dok su došli, sve je izgorelo, ništa nije ostalo od splava", kaže jedan od očevidaca.

U gašenju je je učestvovalo sedam vatrogasnih vozila i 26 vatrogasaca. Šef vatrogasno- spasilačke brigade Miloš Majstorović kaže da je vatra brzo lokalizovana.

"Dolazak na lice mesta bio je za 12 minuta, a bio je uslovljen uslovima na putu i prilazima. Po dolasku zatekli smo brod komplet u plamenu, lokalizacija je izvršena za 10 minuta, spasili smo objekte koji su se nalazili pored", objašnjava on.

Za sada nije poznato koji su uzroci požara. Podsetimo, ovo je već drugi splav koji je u poslednjih nedelju dana izgoreo, jer je u ponedeljak pod sličnim okolnostima izgoreo i splav-restoran “Stara Stenka”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: