Interesovanje za izbore u Odžacima

U ponoć u Odžacima stupa na snagu predizborna tišina pred lokalne izbore zakazane za nedelju, za koje vlada veliko interesovanje među državnim funkcionerima.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2010.

00:53

Default images

Pretposlednjeg dana kampanje u Odžacima je boravio neuobičajeno veliki broj državnih, partijskih, republičkih i pokrajinskih funkcionera. Grad su posetila čak tri ministra - Žarko Obradović, Nebojša Bradić i Petar Škundrić, i predsednik vojvođanske vlade Bojan Patić, koji je s privremenim lokalnim vlastima potpisao protokole o izgradnji puteva.

Ministar prosvete Žarko Obradović posetio je osnovne škole "Ratko Pavlović Ćićko" u Ratkovu i "Miroslav Antić" u Odžacima.

Državni sekretar i savetnik Ministarstva zdravlja, Tomislav Stanić i Dubravka Šaranović Racić, obeležili su početak rada mobilnog mamografa na teritoriji Vojvodine.

Ministar kulture Nebojša Bradić i državna sekretarka Nadica Momirov posetili su u Odžacima i Novom Sadu lokalne medije i Srpsko narodno pozorište.

Ministar rudarstva i energetike Petar Škundrić, pokrajinski sekretar za energetiku Radoslav Striković i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović govorili su na tribinama u Bačkom Gračacu i Odžacima.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Patić i predsednik privremenog organa opštine Odžaci, Veroljub Marković, potpisali su protokole o izgradnji puta Srpski Miletić - Bački Brestovac i sanaciji crkve u Bačkom Brestovcu.

Privremene mere u opštini Odžaci uvedene su 1. septembra 2009. godine, a za vanredne lokalne izbore 24. januara podneto je deset izbornih lista.

U prethodnom sazivu, na vlasti u Odžacima bila je Srpska radikalna stranka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: