Đukanović u Vašingtonu sa Bajdenom

Crnogorski premijer Milo Đukanović će se tokom trodnevne posete SAD-u sastati sa potpredsednikom Džozefom Bajdenom i državnom sekretarkom Hilari Klinton.

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2010.

10:08

Default images

Crnogorski ambasador u Vašingtonu Miodrag Vlahović je rekao da je susret Đukanovića sa Bajdenom i Klintonovom zakazan za danas. "Program posete je intenzivan i svi naši sagovornici pokazali su interes da se sastanu sa članovima crnogorske delegacije i pruže podršku Crnoj Gori na putu prema evroatlantskim strukturama", izjavio je Vlahović.

Đukanović će na Univerzitetu Džon Hokins održati predavanje na temu "Putevi Crne Gore prema evroatlantskim strukturama", a planirana je i poseta vašingtonskom Centru za međunarodne strateške studije.

Crnogorska delegacija imaće razgovore i u sedištu Međunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke gde će sagovornici biti Dominik Stros Kan i Rober Zelik.

U crnogorskoj delegaciji su ministri inostranih poslova i finansija Milan Roćen i Igor Lukšić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: