Uhapšeni zbog trgovine ljudima

Novosadska policija uhapsila je bračni par Branislava S. (37) i Nadu S. (28) iz Žablja, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo trgovine ljudima.

Izvor: B92

Utorak, 19.01.2010.

19:42

Default images

Uhapšenima je istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu posle saslusanja odredio pritvor, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu. Krivična prijava tereti osumnjičenog Branislava da je od 2002. do 2009. godine, koristeći odnos zavisnosti i teške prilike oštećenih, vrbovao dve devojke, od koji je jedna bila maloletna, da se prostituišu za njegov račun.

Za isto krivično delo osumnjičena je i Nada S. koja je i sama bila žrtva seksulane eksploatacije od strane svog supruga, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: