Uzrok smrti unutrašnje krvarenje

M.Lj. (15) iz Bora, koji je pretučen u noćnom klubu “Monca“, preminuo je od udaraca koji je izazvao unutrašnje krvarenje, navodi se u obdukcionom izveštaju.

Izvor: Beta

Nedelja, 17.01.2010.

18:16

Default images

Prema tom dokumentu, čije su detalje saznali novinari u tom gradu, M.Lj. preminuo je usled gušenja izazvanog unutrašnjim krvarenjem. Načelnik hiruškog odeljenja Zdravstenog centra u Boru Goran Joksimović izjavio je da je dečak primljen u bolnicu bez vitalnih znakova života, bez pritiska i pulsa, kao i da nije disao.

"Svi pokušaji reanimacije nisu dali rezultat", kazao je Joksimović novinarima.

Borska policija uhapsila je juče T.M. (19) i B.M. (16) iz Bora, zbog sumnje da su odgovorni za smrt Ljubisavljevića.

Vršilac dužnosti načelnika Odeljenja kriminalističke policije u Boru Zoran Milijić izjavio je da su uhapšeni uz krivičnu prijavu predati isražnom sudiji Višeg suda u Zaječaru.

Prema rečima Milijića, osumnjičeni su uhapšeni na osnovu uviđaja i obdukcije tela nastradalog mladića, kao i obaveštenja istražnog sudije i tužioca. Njima se stavlja na teret krivično delo "nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnom posledicom".

Prema dosadašnjim saznanjima, M.Lj. pretučen pošto je pokušao da spreči tuču između njegovog prijatelja i mladića koji je bio u društvu desetorice prijatelja.

Nakon što je pao u bašti kluba "Monca" i ostao nepomičan, njega je više lica šutiralo nogama.

Milijić je rekao da i policija i inspekcija znaju da se u tom lokalu toči piće maloletnicima i da protiv zakupca lokala postoji više prijava.

M.Lj. je danas sahranjen na Novom borskom groblju uz prisustvo rodbine, prijatelja i školskih drugova odeljenja 8/1 osnovne škole "3. oktobar".

Oni su na Internet strani Fajsbuk pokrenuli akcije pod nazivom "Da zatvorimo Moncu, da prekine nasilje", a na internet forumima akcija je nazvana "Za zatvaranje noćnih klubova u Boru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: