Uhapšen Kristijan Golubović

Uhapšen je Aleksandar-Kristijan Golubović (41) s još pet članova kriminalne grupe koja se bavila trgovinom narkoticima, saopštio je MUP Srbije.

Izvor: B92

Subota, 16.01.2010.

15:11

Default images

Pored Golubovića, uhapšena je njegova majka Milanka Golubović (60), Uroš Vuković (20) i maloletna A.K. (17), svi iz Beograda, kao i Safet Ibrović (38) i Mirsad Fujalkić, obojica iz Novog Pazara. Njima je određena mera zadržavanja od 48 sati.

Ova kriminalna grupa se u dužem vremenskom periodu bavila trgovinom narkoticima na liniji Novi Pazar - Beograd, a prilikom hapšenja kod Golubovića je pronađeno i oružje u ilegalnom posedu.

Grupa je pohapšena u zajedničkoj akciji Kriminalističke policije Beograda, Bezbednosno informativne agencije i Višeg tužilaštva u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: